Πώληση Γκαρσονιέρα, Islamabad, Islamabad, Πακιστάν, Capital Encalve Opposite PWD

Πώληση - Cod. 43234

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 81.94 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

➤ Βρίσκεται στην οδό ταχείας κυκλοφορίας του Ισλαμαμπάντ
➤ Επιλογές απρόσκοπτης μεταπώλησης
➤ Ασφαλής και ασφαλής επένδυση
➤ Πωλούνται διαμερίσματα 2 & 3 υπνοδωματίων

Η IMARAT Residences, από τον Όμιλο IMARAT, προσφέρει Smart Living για πρώτη φορά στο Πακιστάν. Το IMARAT Residences είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της Επιχειρηματικής Περιοχής IMARAT, της οποίας το επίκεντρο είναι το Mall of Imarat. Το IMARAT Residences διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ανέσεων σε ένα μοντέλο μικροδιαμερίσματος. Το έργο βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην επιχειρηματική περιοχή, γειώνοντας την εκκολαπτόμενη οικονομική δραστηριότητα. Η προνομιακή τοποθεσία του IMARAT Residences βοηθά στη σύνδεση του εμπορικού με το οικιστικό, καθώς είναι κοντά σε περισσότερες από 20 εταιρείες στέγασης των δίδυμων πόλεων που βρίσκονται κατά μήκος της οδού ταχείας κυκλοφορίας του Ισλαμαμπάντ.

Προσφέροντας μινιμαλισμό με μια πινελιά χλιδής, το Imarat Residences θέτει το σημείο αναφοράς για τα πολυτελή διαμερίσματα στο Ισλαμαμπάντ με τις καινοτόμες υπηρεσίες και έναν συνδυασμό σύγχρονης υποδομής. Απολαύστε την ψυχαγωγική γοητεία της σύγχρονης ζωής μέσω avant-garde υπηρεσιών, όπως πισίνες υπερχείλισης, επαγγελματικά καφέ, καταπράσινους κήπους και πολλά άλλα!

Όντας ο πρωτοπόρος του Smart Living στη χώρα, αυτό το πολυαναμενόμενο έργο πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την πολυτελή σκηνή της πόλης. Σε ιδανική τοποθεσία στην οδό ταχείας κυκλοφορίας του Ισλαμαμπάντ, το συγκρότημα διαμερισμάτων είναι εύκολα προσβάσιμο από τους κατοίκους των Δίδυμων Πόλεων. Το έργο είναι εγκεκριμένο από το CDA και βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία του Ομίλου Imarat, ηγέτη στην αγορά στον κατασκευαστικό κλάδο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο του Main Islamabad Expressway, σε απόσταση 10 λεπτών από το Zero Point.
Παρουσιάζοντας την έννοια της Έξυπνης Ζωής
Σε στρατηγική τοποθεσία στην επιχειρηματική συνοικία Imarat, όπου φιλοξενούνται εκκολαπτόμενες επιχειρήσεις και κέντρο εμπορικής δραστηριότητας
Ανεσεις:

Infinity Edge Pool
Καταπράσινοι κήποι
Παιδικός χώρος παιχνιδιού
Business Cafe
Ινστιτούτα
Κινηματογράφος
Harley Center
Παζάρι χρυσού
Four Points από τον Sheraton
Το συγκρότημα διαμερισμάτων θα βρίσκεται κοντά στο εκκολαπτόμενο επιχειρηματικό κέντρο, προσφέροντας κορυφαίες ανέσεις στους κατοίκους του. Το IMARAT Residences θα διαθέτει ειδικά επιπλωμένα και εξοπλισμένα πολυτελή στούντιο διαμερίσματα στους κατοίκους του, ώστε να μπορούν να βιώσουν μια πλήρη minimal διαβίωση, παρέχοντάς τους επίσης υπηρεσίες επίπλωσης εξοικονόμησης χώρου στο IMARAT Builders Mall.

Συχνές ερωτήσεις

1. Πού βρίσκεται το έργο;

Το Imarat Residences βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην οδό ταχείας κυκλοφορίας του Ισλαμαμπάντ, περίπου 10 λεπτά από το Zero Point.

2. Ποιοι είναι οι προγραμματιστές αυτού του έργου;

Το έργο αναπτύσσεται από γνωστούς κατασκευαστές, τον Όμιλο Imarat.

3. Το έργο έχει εγκριθεί νομίμως;

Ναι, το έργο είναι νόμιμα εγκεκριμένο από το CDA και όλα τα διοικητικά όργανα.

4. Τι είδους ακίνητο είναι διαθέσιμο;

Το Imarat Residences προσφέρει διάφορους τύπους στούντιο διαμερισμάτων που κυμαίνονται από διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

5. Ποιες είναι οι αναμενόμενες αποδόσεις σε αυτό το έργο;

Όντας το πρώτο συγκρότημα διαμερισμάτων έξυπνης διαβίωσης στη χώρα, η ζήτηση για επενδύσεις είναι ήδη υψηλή, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις το έργο τεθεί σε λειτουργία, οι αποδόσεις θα εκτοξευθούν επίσης στα ύψη.

Capital Enclave, Islamabad, Islamabad Capital Territory, Πακιστάν

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB